Gyuszi II.

20131117_204852Megismerkedésem az Alexander technikával nem indult zökkenőmentesen, de ennek már másfél-két éve. Korábban rengeteg módszert kipróbáltam, ezért nagyon sok tapasztalatot szereztem a fájdalmakról, kudarcról, hiábavaló küzdelemről. Mikor megérkeztem az első alkalomra, tele voltam félelemmel, mi fog velem történni, fájni fog-e, kérdeztem magamban, mert hangosan nem mertem kimondani. Nem akartam több fájdalmat átélni, „rátenni még egy lapáttal” arra, ami már úgyis volt. Fájdalomban éltem mindennapjaimat az állandó izomgörcsök folyamatos feszítést okoztak, és összehúzták testemet, és ezzel lelkemet is. Nem ismertem más érzést, csak fájdalmat, és rettegést attól, hogy újra és újra átélem, így hát a kezelések alkalmával minden új érzést elképesztő gyötrelemnek, és fájdalomnak fogtam fel, ez pedig keserves sírást, olykor üvöltést váltott ki belőlem. Nem voltam képes különbséget tenni jó és rossz érzés között, éltem egy testben, amit nem tudtam irányítani, nem voltam tudatában érzéseimnek. A nagyon erős görcsök elkezdtek kioldódni, ez viszont eleinte nagy fájdalmakkal járt. A kezelőasztalon fekve úgy gondoltam le fogok esni, pedig körül voltam véve sok-sok emberrel – Annával, Csillával, és tanítványaikkal – akiknek mind az volt a célja, hogy rajtam segítsen.

Nokia 020Sok időbe telt, míg megjelent az első változás, minden ruhámat le kellet cserélni, mert rövid lett. Ezzel egy időben igen sokat kellet aludnom. Jobban kezdtem viselni az érintést, és nagyobb változások indultak meg. Ki tudtam nyújtani könyökömet, mellkasom elkezdett szélesedni, megjelentek az addig letapadt izmok. Azt hiszem, nyugodtan állíthatom, Magyari Beck Annával, és társával Szabó Csillával folytatott közös munka, és az ő kitartásuk, türelmük meghozta gyümölcsét, az egész testemben változás kezdődött. Időközben édesanyám is elkezdte tanulni az Alexander módszert, így a mindennapos cselekvéseinkben is már jelen van, az érintése már nem fájdalmat okoz, hanem segíti a fejlődésemet.

Hozzá kell, hogy tegyem, hogy a korábbi műtéteken átesett testrészeknél nagyon lassú a változás, ha egyáltalán beindul.

Azt vallom, a CSODA MINDENKIBEN OTT VAN, CSAK FELSZÍNRE KELL HOZNI.

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>