Gyuszi – Az édesanya szemszögéből

BelvárosbanGyuszi helyett most én, az édesanyja írok a blogba.
Két és fél évvel ezelőtt, amikor először elmentünk Annához az Alexander stúdióba, fogalmunk sem volt, hogy meg fog változni az egész életünk.
Sok gyógymódot – hagyományosat és alternatívat is – kipróbáltunk Gyuszival, illetve én is az ekcémám miatt. Kisebb sikereket elértünk, aztán minden ment tovább a régi kerékvágásban.
Amikor Anna azt javasolta, hogy én is kezdjem el tanulni az Alexander módszert, nem tudtam, mire vállalkozom. Gyuszival két hónapja jártunk a stúdióba, és már sok apró javulás látszott Anna, Csilla, és a többi tanár kitartó munkájának köszönhetően.
Most, harmadéves tanárhallgatóként már látom, hogy ez életem egyik legjobb döntése volt…

Ha csak az elmúlt néhány hónap sikereit nézem, Gyuszi leérettségizett, nem is akárhogyan, két tannyelvű gimnáziumban, integrált oktatásban.ballagás
(Aki nincs hozzánk hasonló helyzetben, az talán nem tudja, hogy ez mennyi kihívást jelent a mindennapokban. Köszönet a tanárainak és az osztálytársainak is!!!)
Barátokat szerzett, épp most jött meg Hollandiából egy táborból, és már utazik is a következőbe. Programokat szervez, barátokkal találkozik, kinyílt számára a világ.
Az, hogy ő jobban van, szabadabban használja a testét, az egész lelkét, személyiségét is megváltoztatta. Elkezdett ÉLNI, élettel telten csillog a szeme.

Az, hogy ő jobban van, önállósodik, hihetetlen terheket vesz le a vállamról, miközben vele is törődök, magamra is jut idő.
Az Alexander technika tanulása közben kialakult tudatosság az életünk minden területén egyre inkább jelen van. Azzal, hogy másoknak tanítom a technikát, én is folyamatosan fejlődök, tudatosabbá válok, egyre jobban vagyok. A tanulás “mellékhatásaként” még a hat hónapos korom óta kínzó ekcémám is szinte nyomtalanul eltűnt.
Munkahelyet váltottam, terveim vannak az életemmel, tele vagyok energiával.

pizzázunkAz a felfogásom, hogy én “csak” Gyuszi anyukája vagyok teljesen megváltozott.
Én Gyuszi anyukája vagyok, és hálás vagyok a sorsnak, hogy az lehetek. Kevesebb lennék nélküle.
Egyre kiegyensúlyozottabban élünk, tanulunk, dolgozunk, és rugalmasan, nyitottan változtatunk, ha kell, akár naponta is az életünkön.

Anna segítségével mérföldnyit léptem, léptünk előre, és most úgy érzem, nincsenek határok, korlátok, de még nagyon sok munka van hátra, magunkon, egymáson.

Üdvözlettel,
Péter Bernadett
+36-30-242-3790

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>